Zpět na články

Jak na první rande?

Máte za sebou mnoho hodin nebo dokonce dní dopisování? Nyní nastává moment pro vaši první schůzku, kdy si pohlédnete z očí do očí a ucítíte vůni nebo dotyk toho druhého.

Jak na první rande?

První rande může být nervy drásající záležitost, ale existuje několik tipů, jak zvýšit své šance na úspěch a učinit z něj příjemný zážitek:

  1. Buďte sami sebou a nepřetvařujte se.

  2. Myslete pozitivně a přijďte dobře naladění. To pomůže vytvořit příjemnou atmosféru.

  3. Pro udržení plynulé konverzace a vyhnutí se trapnému tichu, zkuste mít připravené otázky na témata, která vás oba mohou zajímat.

  4. Buďte pozorní a aktivně poslouchejte, co vám protějšek sděluje. Tím ukážete, že o danou osobu máte opravdu zájem a umíte naslouchat.

  5. Udržujte oční kontakt, ale nepřehánějte to. Z očí se dá vyčíst mnohé a také projevit náklonost, tak se snažte dívat druhému do očí, ale jen tak, abyste jej neznervózňovali.

  6. Nebuďte na svém telefonu a věnujte pozornost svému partnerovi.

  7. Sledujte neverbální signály a reakce partnera. Pokud působí neklidně nebo nejistě, buďte ohleduplní a snažte se situaci uvolnit.

  8. Respektujte osobní hranice partnera. Nevyvíjejte přílišný tlak a nechte věci postupovat přirozeně.

Pamatujte, že první rande není jen o nalezení ideálního partnera, ale také o navázání spojení a získání nových zkušeností. Buďte otevření, uvolnění a buďte sami sebou.

Osoba naproti vám se pravděpodobně cítí stejně nervózně jako vy, tak na to myslete a snažte se s humorem a pozitivním přístupem prolomit ledy. Držíme vám pěsti.

Sdílet na Facebooku
Další články

Jak se orientovat na online seznamce?

Orientace na online seznamkách může být pro začátečníka překvapivě složitá, ale následující tipy vám mohou pomoci.

Bezpečné seznamování na internetu

Seznamování na internetu může být zábavné, ale může přinášet i jistá rizika, proto je důležité být obezřetný.